eksplozija plošče dvignjenga poda
logo severna zvezda
trak
 
telefonska številka za informacije
severna zvezda logo
načrtovanje, proizvodnja, montaža
dvignjen pod
Dvignjen pod JVP, tvorijo samonosne plošče, ki so v celoti oplaščene z pocinkano jekleno pločevino.
Povezava med ploščami je posebej ojačana z dvojnim mehanskim pregibom vzdolž robov.
Takoj, ko plošče vgradimo dvojini pod postane robustna, pohodna delovna ploskev. Na dvignjenih tleh lahko premikamo in nalagamo vse ostale materiale gradbišča.
Izvajanje inštalacij postane tako hitrejše. Objekti pa se lahko uporabljajo v bolj strnjenih časih kot pri tradicionalni gradnji.
Nova tehnologija za proizvodnjo nove generacije dvignjenega poda.
Popolnoma avtomatizirana proizvodnja vsake 3 sekunde proizvede mersko izredno natančno ploščo, ki bo sestavljala vaš dvojni pod.
Da bi vam lahko takoj vgradili dvignjena tla je v slehernem trenutku na skladišču več kot 20 000 standardnih plošč.
Kakšna bo končna obloga dvignjenega poda boste odločili kasneje.
Naš dvojni pod, ali dvojni tehnični pod, ali dvignjen pod z golo površino skrajša čas gradnje, saj ga lahko vgradimo takoj, ko zapremo fasade.
Naš dvignjen pod omogoča, da se znebimo stroška uporabe prečnih povezovalnikov, običajnim upočasnitvam zaradi inštaliranja naprav, sušenja in glajenja podlag, izravnavam za montažno demontažne stene in tranzitu gradbene opreme.
Še več. Naša dvignjena tla nam omogočajo, da določimo in vgradimo finalno oblogo površine v nekem drugem času.
Izognemo se nujnosti, da to zaključno oblogo kupimo takoj, čeprav je še ne rabimo. In hkrati nam daje večjo svobodo izbirev določanju končnega uporabnika zgradbe
prikaz pregibanja oplaščenja plošče
plošča dvignjenega poda
Slike in podatki so informativni. Pridržujemo si pravico tehničnih sprememb


Severna zvezda d.o.o., Kolodvorska 6, 1000 Ljubljana, Slovenija, Tel:+386 70 130 484, Fax: +386 59 102 844, e-mail: info@severnazvezda.si
PRIHRANIMO ČAS
PRIHRANIMO STROŠEK
Dandanes je na voljo že zelo široka izbira samopoložljivih materialov, ki jih položimo na dvojni pod, tik preden vstopi uporabnik.
Razen zelo preizkušenih tekstilnih oblog, gume in PVC-ja so na voljo tudi keramika, graniti in marmorji ter seveda tudi naravni les. Vsak od njih je v samopoložni izvedbi, brez omejitev v merah, dizajnu in kompoziciji.
Ta inovativni sistem dvignjenega poda kupcu omogoča, da določi kakovost, izgled in tip tal malo preden bo vstopil v svoj prostor.
Končni uporabnik bo siguren, da ima povsem nova tla, ki niso nič poškodovana od predhodnih gradbiščnih operacij. Če pa bo nekega dne želel obnoviti podobo svojih prostorov, ne bo potrebno zamenjati celoten dvignjen pod, ampak samo njegovo vrhnji sloj.
PRIHRANIMO PRI VZDRŽEVANJU