logo severna zvezda
trak
 
telefonska številka za informacije
severna zvezda logo
načrtovanje, proizvodnja, montaža
Podjetje Severna zvezda d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008. Specializirano je za zvočno izolativne sklopne stene, steklene montažno demontažne stene in dvignjen pod ter sorodno notranjo opremo.

Severna zvezda deluje v okviru mednarodnega sistema proizvajalca HUFCOR iz ZDA in njegove proizvodnje za Evropo v Dessau, v Nemčiji. Hufcor je največje in tehnološko vodilno podjetje za proizvodnjo zvočno izolativnih zložljivih pregradnih sten. Sistem HUFCOR nam omogoča, da lahko tržišču ponudimo rešitve tako iz Nemčije, kot Združenih držav ali katere od 23 proizvodnih enot po svetu Omogoča nam, da naše lokalne izkušnje in potrebe lahko nagradimo z globalnimi in najbolj naprednimi.

Montažno demontažne zvočno izolativne steklene stene, ali drugače rečeno, pisarniške stene  so proizvod priznanega proizvajalca NORDWALL iz Padove. Številni prestižni objekti opremljeni s temi proizvodi, tudi po mnogih letih delujejo kot novi in govorijo o kakovosti materialov, zanesljivosti, in vedno svežem dizajnu.

Program podjetja zaokrža dvignjen pod JVP. Nenehne spremembe v proizvodnji in organizacij terjajo hitre in stroškovno ugodne rešitve. Prilagodljiv poslovni prostor je skoraj nepredstavljiv brez tehnologiji dvignjenega poda. Dvignjen pod JVP je močan odgovor tako za potrebe hitrosti v gradnji kot za trajnost in nenehno prilagajanje prostora.

Severna zvezda d.o.o., vam ob sklopnih zvočno izolativnih stenah, montažno demontažnih zvočno izolativnih stenah in dvignjenem podu, ponuja tudi celotni inženiring opreme prostora z spremljevalno opremo kot so obloge, vrata, pohištvo. Bogate izkušnje z opremo hotelov, gostinskih prostorov, protokolarnih objektov, zdravilišč, kongresnih centrov, šol in vrtcev so jamstvo, da boste z našimi storitvami vselej zadovoljni.

Za vas lahko projekte izpeljemo na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni gori in Makedoniji. Dela lahko izvedemo tudi v ostalih sosednjih državah Slovenije.

Naš delovnik je od 8 do 16 ure. V izvedbi projektov pa smo tudi izven teh ur in delavnika.

Severna zvezda d.o.o.
Kolodvorska 6
1000 Ljubljana

tel: 070 130 484
fax: 059 102 844
e.mail: info@severnazvezda.si
www.severnazvezda.si

ID št. za DDV: SI 75380366
podjetje
nordwall luce
In Hall enota z zvočn zaščito
nordwall idea
Slike in podatki so informativni. Pridržujemo si pravico tehničnih sprememb


Severna zvezda d.o.o., Kolodvorska 6, 1000 Ljubljana, Slovenija, Tel:+386 70 130 484, Fax: +386 59 102 844, e-mail: info@severnazvezda.si